Spolek SOMACH

Zpráva o pochodu + žádosti o informování + databáze

05.06.2012 16:56

Včera jsem poslal všem zastupitelům zde přiloženou zprávu o naší akci  „STOP  průmyslovým zónám Machnín a Ostašov, aneb v jednotě je síla“. Nebudu zde řešit všechny reakce a odpovědi. Ale Ing. Rutkovský až na detail ohledně opravy zastávky a dopravního řešení křižovatky u školy v Ostašově (oprava nebyla přislíbena, jak jsme uvedli, ale cituji: "Proberu možnost řešení na poradě s panem Lukášem Martinem") celou zprávu prakticky autorizoval. Tudíž ji zde můžeme zveřejnit jako naše oficiální vyjádření.

Ještě bych se chtěl pozastavit nad jednou věcí. Někteří z účastníků akce si na prezenčních listinách zatrhli, že chtějí být informováni o dění v Machníně či Ostašově. Pokud ale současně neuvedli své e-mailové adresy, dokonce ani adresu poštovní, nemají šanci. Musím je odkázat pouze na stránky "somach", "machnín" a "ostašov". V případě, že budeme rozesílat pozvánky na různé akce nebo jen informace, o kterých se domníváme, že by je naši spuluobčané měli vědět, v žádném případě to bez mailové adresy nezvládneme.

Zároveň ty, kteří uvedli e-mailové adresy, případně mají zájem o členství v našem nebo ostašovském sdružení, prosím o trpělivost. Já i Jirka B. jsme přípravě naší účasti na čtvrtečním zastupitelstvu i sobotní akci jako takévé věnovali spoustu času a tudíž teď musíme dohnat vše, co jsme zameškali. Nejsme "uvolnění sdruženáři", musíme se nějak živit. Vše ale zpracujeme a ozveme se vám. Děkuji za pochopení.

Vyhledávání

Kontakt

Spolek SOMACH Jitřní 238
Liberec 33 - Machnín
46001
IČ: 88397807
Bankovní spojení: 107-2438120217/0100 KB Liberec
- transparentní účet
+420 777 787 021 - M. Porš
+420 602 182 787 - M. Hlavsa

 

Na náš transparentní účet se můžete podívat zde.