Spolek SOMACH

Plán pro Machnín - aneb "Pojďme změnit město, ve kterém žijeme…"

16.09.2014 16:20

Byli jsme oslovení Změnou pro Liberec, abychom se zapojili do přípravy Plánu pro Liberec, jehož součástí jsou i plány pro jednotlivé čtvrti.  Velice rádi budeme samozřejmě spolupracovat i s dalšími politickými stranami či spolky, pokud nás osloví a pokud bude spolupráce s nimi prospěšná pro naši městskou část. Aktuální verze Plánu pro Machnín je zde.

Pokud se chcete zapojit nebo máte zájem dokument připomínkovat, zde je kontakt: Koordinátor Plánu pro Machnín Ing Jiří Boháč,  e-mail: jb.so@email.cz

 

Plán pro Machnín připravil tým lidí ve složení: Jiří Boháč, Milan Porš, Josef Šlambor a  Fantišek Budák

 

Pokud se nechcete obracet přímo na Ing. Boháče, pošlete nám k Plánu Vaše připomínky, podněty či dotazy na:  e-mail: somachnin@seznam.cz, adresa: Společnost občanů Machnína, o.s., Jitří 238, Liberec 33 - Machnín. Rádi Vaše podnětné připomínky do dokumentu, který je k dispozici ve zkrácené verzi i v našich vývěskách, zapracujeme. Je ale třeba reagovat co nejdříve, konečnou verzi bychom chtěli předat do konce srpna.

 

Zapůjčte nebo předejte tento Plán i svým sousedům a známým, aby se s ním mohli seznámit. Nedisponujeme takovými prostředky, abychom ho mohli pro každého vytisknout. Děkujeme.


Děkujeme předem za pomoc při tvorbě Plánu pro Machnín i za případnou podporu našeho kandidáta. Nemůžeme sami obsáhnout všechna témata, která se Machnína týkají. Bez ohledu na Vaše volební preference ale velice přivítáme další náměty a pojmenované problémy naší městské části.
Není důležité, zda se podaří a v jakém časovém horizontu vše, co plán zahrnuje, realizovat. Ale už to, že problémy pojmenujeme a stanovíme si témata a priority, je prvním krokem k dosažení společného cíle. Zlepšení života a životních podmínek v Machníně... M.

Vyhledávání

Kontakt

Spolek SOMACH Jitřní 238
Liberec 33 - Machnín
46001
IČ: 88397807
Bankovní spojení: 107-2438120217/0100 KB Liberec
- transparentní účet
+420 777 787 021 - M. Porš
+420 602 182 787 - M. Hlavsa

 

Na náš transparentní účet se můžete podívat zde.